top of page

More About Montessori

Public·13 members

Opasna Igra"Opasna igra" was released alongside accompanying music video, which was directed by Andrej Ilić from IDJVideos and Greek filmmaker Pedram Voss. It was shot on a beach in Athens, Greece during May 2015, as well as in Belgrade. The video was edited and produced by Đorđe Trbović and Boris Zec and released under IDJVideos.
Opasna IgraPodsećamo roditelje da igra sa pirotehnikom može biti izuzetno opasna, može doći do teških povreda, opekotina, razderotina, povreda lica, šaka, a u težim slučajevima i do invaliditeta, ali i do požara i eksplozija.


Antonio Milić, hrvatski U-21 reprezentativac u paru s poznatim češkim internacionalcem Davidom Rozehnalom igra na poziciji stopera te je nakon početne prilagodbe zgrabio svoju prirodnu poziciju (lijevi stoper) koju sada ne ispušta. Milić je u siječnju ove godine potpisao za Oostende, a Hajduk je na ime odštete dobio 500.000 eura.


Iznos je to koji je označen dobrim poslom jer je postojala mogućnost da ode besplatno po isteku ugovora, ali istovremeno riječ je o maloj svoti za igrača koji je s 15 godina bio na radaru Juventusa i od kojeg su na Poljudu očekivali milijunsku zaradu u eurima. Skauti Stare dame u Miliću su vidjeli novog Igora Tudora, a na kraju je upravo Tudor bio jedan od glavnih razloga zašto nije htio produžiti novi ugovor s Hajdukom.


Naime, tadašnji trener Hajduka Milića je stavljao na poziciju lijevog beka jer su kod njega, kao i kod prethodnika mu Miše Krstičevića, zacementirana mjesta u stoperskom tandemu imali Mario Maloča i Goran Milović, igrači koji nikad u mlađim kategorijama nisu imali Milićeve kapacitete, makar je danas Milović nakon serije vrlo dobrih igara dobio poziv izbornika Ante Čačića u seniorsku reprezentaciju.


Zahvaljujući svojoj polivalentnosti (može igrati na stoperu, ali i lijevom beku te zadnjem veznom), Milić se našao na meti Bilića kojemu treba tehnički potkovaniji stoper od onih koje trenutno ima u kadru.


Što se tiče Oostendea, vrijednost prve momčadi procijenjena je (izvor: Transfermarkt) na gotovo 20 milijuna eura, a na još nekoliko imena treba obratiti pozornost. Lijevi bek Oostendea je Jordan Lukaku, brat puno poznatijeg Romelua, koji je svojim igrama natjerao izbornika Marca Wilmotsa da ga pozove u reprezentaciju i nedavno je debitirao za Belgiju.


Igrač koji je možda i najzaslužniji za visok plasman kluba s Crnog mora je Gohi Bi Zoro Cyriac, napadač iz Obale Bjelokosti koji s osam pogodaka predvodi ljestvicu strijelaca. Opasna je i trojka koja najčešće igra iza Cyriaca (Fernando Canesin, Knowledge Musona i Joseph Akpala). Sve u svemu, zanimljiva i talentirana družina koja bi mogla ostaviti traga u Europi iduće jeseni. Jasno, ako izdrže u sadašnjem ritmu.


U Teslinim automobilima odnedavno je moguće igrati Solitaire, pucačinu Sky Force Reloaded i stratešku igru pod nazivom The Battle of Polytopia: Moonrise. Ove tri igrice nisu zaključane kad je vozilo u pokretu, a tvrtka se ogradila pisanim upozorenjem kad se, na primjer, na zaslonu infotainment uređaja otvara Solitaire (Pasijans).


Tako su riješili pravni aspekt i vjerojatno otklonili mogućnost tužbi, ali znate i sami da će ove aplikacije intrigirati brojne vozače te da je igranje u vožnji iznimno opasna aktivnost, koja može ugroziti vozača i sve ostale sudionike u prometu. 041b061a72


About

Welcome to the group! Our staff here at Mountain View Montes...
bottom of page